lørdag den 30. marts 2013

Armyjakke - hvilken??



Der går lige lidt modeblog i den her på bloggen for tiden - det må være fordi foråret nærmer sig.. Jeg håber, at I overlever? :)

Da jeg kiggede på tøj til min kæreste i går, faldt jeg på H&Ms hjemmeside også over en armyjakke, eller faktisk hele to, og nu kan jeg ikke rigtig vælge.

Den kaki farvet er et sikkert valg, men jeg synes så også, at den mønstrede er lidt mere spændende og frisk.. Så, hvilken jakke ville du vælge?

6 kommentarer:

  1. Kaki :) - nu vil jeg også ha sådan en :)

    SvarSlet
  2. Jeg synes den med leopardprintet er en lille smule barnlig, men er det bare mig? :D Jeg kan helt klart bedst lide den helt armygrønne :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det kan du have ret i, syntes bare lige den var lidt smart på det øverste billede :)

      Slet
  3. Jeg har faktisk bestilt den i army, og går bare og venter på den skal dukke op. Ja, den er nok det mest sikre valg af de to, men jeg kan godt lide at den går til næsten alt og rækken med nitter foran som jeg synes er en fin detalje :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er nemlig en super fin detalje med nitterne, jeg har bare en lignede jakke fra h&m, så det var os bl.a. Derfor jeg overvejede den anden :)

      Slet
  4. Jeg ville vælge den kakigrønne :)

    SvarSlet

Tørrede blomster i ramme

Jeg faldt lige over en fin idé hos “ Livsnyderen ”, som jeg skal afprøve, når forårets blomster begynder at komme frem. Lignende ramme...