onsdag den 21. august 2013

Insta moments




2 måneders ferie er slut og i går havde jeg første skoledag... Det var hårdt!

Men heldigvis kan jeg se tilbage på to gode måneder, som både har budt på sommer, bryllupper, fødselsdage og masser af aktivitet i huset.

Der har ikk altid været så meget aktivitet herinde, men jeg har en profil på instagram (Senette), hvis I vil følge lidt mere med :)

2 kommentarer:

  1. Hov, jeg blev lige opmærksom da jeg så dit billede af brudeparret...har du flere billeder? Har jeg slet ikke hørt noget om, at I har været til bryllup(-per?)...Jeg er jo nysgerrig hvad dét angår ;)

    // Rikke//

    PS: jeg ka forestille mig hvor øv-hårdt det må ha været for dig at start op efter 2 mdr. ferie. Jeg er li startet op efter 14 dages ferie og synes det var umenneskeligt ;(

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg har desværre kun det ene billede, men det var et rigtigt drømmebryllup :) og en ting stod klart for mig efter brylluppet - levende musik er et must! Det gav sådan en god stemning. De havde en pige og en til at spille på guitar ude og det var SÅ godt :)

      Slet

Tørrede blomster i ramme

Jeg faldt lige over en fin idé hos “ Livsnyderen ”, som jeg skal afprøve, når forårets blomster begynder at komme frem. Lignende ramme...