mandag den 29. april 2013

Palms and Spas


Omgivet af palmer, sol og varme, en dejlig spa og sammen med min kæreste - så kan man ikke andet end at have det skønt her på Palms and Spas Hotel på Korfu <3

onsdag den 24. april 2013

Sort vs. hvidt køkken



Mit besøg i Ikea blev også brugt på at finde inspiration til mit nye køkken, som jeg meget snart skal i gang med at tegne. Det eneste vi har fundet frem til indtil videre er, at vi gerne vil have en køkkenø.

Jeg faldt først over det sorte køkken, som jeg rigtig godt kunne lide. Det kan måske virke lidt dystert, men på plus siden så skal det være i et ok stort rum med højt til loftet og hvor der også er et ovenlys vindue.

Ellers er der det hvide køkken, hvor jeg rigtig godt kan lide bordpladen og at det selvfølgelig er lyst og venligt.

Har nogen af jer et sort køkken og kan man få det lavet, så det ikke bare virker sort og tungt??

tirsdag den 23. april 2013

Ny havestol



En lille fridag resulterede i en dejlig tur til Ikea med min søster og kusine i dag. Jeg fik købt lidt nyt til huset, bl.a. denne friske have stol, nogle billeder, en rullevogn og et klædeskab.

Jeg glæder mig SÅ meget til at komme på plads i huset....

søndag den 21. april 2013

Weekendens kræmmerier




Her er lige lidt billeder fra loppemarkedet i går. Det var en super hyggelig dag med et ok salg - jeg ville dog godt have solgt lidt flere af de store møbler. På onsdag river vi nemlig vores udestue ned, så herefter kommer vi til at mangle opbevaringsplads.

Hvad synes I egentlig om symaskinen og bordet? Den blev ikke solgt, hvilket jeg næsten er glad for nu, for jeg overvejer om den skal stå i stuen som den er, eller måske skal symaskinen afmonteres og så vil jeg bruge bordet i køkkenet eller i haven plantebord.

torsdag den 18. april 2013

Hygge på terassen


Det er utroligt, hvordan lidt krukker og et fint plantebord kan sprede uendelig meget hygge.. Billedet er fra min fætter og hans kærestes terasse.

I år bliver der ikke gjort noget ud af vores have, vi har fået travlt med huset - meen, jeg kunne nu godt tænke mig et plantebord også og jeg kan se, at Silvan har et pænt et til kun 400 kr her :)

Anna Aztek




Jeg har altid haft en svaghed for sko og nok også altid turdet været lidt modigere med mine sko - end tøj. Derfor rammer de her sko helt plet.... De er fra Defeeter og koster kun 300 kr.

Jeg spottede dem i et butiksvindue på vej hjem fra arbejde. Kan I lide dem?? :)

onsdag den 17. april 2013

Pæne vinduer


 

En smart løsning til at få lidt mere plads.. Jeg tror, at jeg skal have undersøgt om vi kan få lavet vores vinduer på samme måde på 1. salen :)

tirsdag den 16. april 2013

Forårsfornemmelser


 
1# Vores store, dejlige gasgrill blev taget i brug i går, hvor vi havde et vennepar til spisning. Grillen har også en kogeplade, hvilket bliver min store redning, når vi går i gang med at rive køkkenet ned.
 


 
2# Jeg nyder at have en have og kigge på alle de blomster, som titter op hist og pist.



 
3# Jeg er gået i gang med at løbe igen - 3 ture om ugen er målet. Billedet er fra min løbetur i går, hvor temperaturen allerede kl 6.20 viste 7 grader - lækkert!



4# Vores Korfu rejse ser ud til at blive dobbel så dyrt end forventet. Da vi overvejer at bestille spahotel. Sin helt egen spa med havudsigt, det er da for luksus til at stå for??
 
Jeg håber, at I også nyder det dejlige forår...

torsdag den 11. april 2013

Pæne sommerkjoler



Til en god ferie, hører vel næsten også lidt nyt tøj? ....Eller hvad?

Zara har som altid en masse fint at byde, og jeg fandt 3 kjoler som kunne bidrage med noget nyt og anderledes til samlingen.

Den røde, fordi min kæreste og moar synes jeg er flot i rødt og så kunne den være god til lidt finere brug. Den hvide, fordi blonderne er så romantisk og fin og jeg ikke ejer noget lignende og den mønstrede, fordi jeg elsker boheme stilen og så er det dejligt den har ærmer, fordi jeg hader at flashe mine arme.

Jeg har i øvrigt også fået nyt vikarjob i dag, så jeg føler mig faktisk lidt fristet til at fejre det med et køb... Hvilken kjole kan I bedst lide? Og har I tilfældigvis prøvet en af dem, og ved hvordan den er i størrelsen? :)

onsdag den 10. april 2013

En papirkurv


Øverste billede er fra Modesos blog, hvor hun viste sit badeværelse frem - og jeg straks forelskede mig i hendes idé med at bruge en papirkurv til at opbevare sit toiletpapir i. Den viste er fra "Notre Dame", som jeg ikke har kunne opstøve på nettet - desværre..
I stedet har jeg fundet et alternativ fra Ferm Living som fåes i rosa, sort og gul. Den koster godt nok 400 eller 500 afhængig af størrelsen, men nu har jeg også ejet et hus i efterhånden et ½ år uden næsten at købe noget til huset. Så måske kunne man godt argumentere for, at det var ok, at jeg brugte en masse penge på sådan en ubetydelig ting??

Jeg tror det bliver....

Korfu!


Tanken om sol, strand og afslapning er lige lidt for fristende, så jeg tror, at det bliver Korfu, som vi vælger at rejse til. Der er godt nok ikke den store forskel på temperaturen der og i Barcelona, men jeg tror, at jeg lige pt. er mere til en daseferie, inden det går løs med vores tilbygning.

Men tanken om sol og strand leder også mine tanker videre på badning og badetøj.... Jeg ved godt, at man ikke kan udrette mirakler på 2½ uge, men i det mindste kan jeg forsøge, at få en god samvittighed med god morgenmad og aktiv start på morgenen, som I kan se på instagram.

tirsdag den 9. april 2013

Luksusproblem



Vi er vidst ude i lidt af et luksusproblem lige nu.... Min kæreste og jeg havde egentlig snakket om at tage til Barcelona nu her i 5 dage, hvilket kunne gøres for cirka 3500 kr for to personer med hotel.

Jeg søgte dog lidt videre ift., hvad Ryanair ellers havde at byde på - og så fandt jeg ud af, at en uge til Korfu for to personer og hotel kunne gøres for kun 2500 kr.

Så nu er vi lidt i et dilemma... Skal vi vælge sol, strand og afslapning - eller storbyferie med kultur og shopping??

mandag den 8. april 2013

Mere landidyl




I får lige lidt mere bonde-idyl for i dag... Jeg synes, at køkkener i sådan en stil er noget af det allerhyggeligste og så har jeg jo tilfældigvis selv sådan nogle køkkenskabe. I kan tro, at jeg lige pt overvejer, om man skulle lave et lidt alternativt køkken i den her stil.

Billederne har jeg fundet fra et hus - et bondehus faktisk - som også er til salg i Vilslev. I kan se huset her, hvis I også er lidt land-skruk som mig :)

Drømmehus på landet





I weekenden var vi på Restaurant Kammerslusen og spise frokost. Efterfølgende kørte vi gennem Vilslev, som nok er den hyggeligste lille by. Der er snoet små veje, masser af natur og hyggelige huse.

Jeg har overhovedet ikke planer om at flytte - kan bare godt lide at drømme. Så derfor skulle jeg lige tjekke, hvilke huse der egentlig var til salg i Vilslev, da jeg kom hjem.... Og det her var en af dem!

Tænk, at man bare skal 20 km væk fra Esbjerg for at kunne få 190 kvm hus til 1,4 mio....

søndag den 7. april 2013

Status pt.


Status er med byggeriet er, at det går lige så stille frem af med klinkerne på badeværelset og entréen. Det er klart ulempen ved at være afhængig af vennetjenester, at man ikke lige sådan kan bestemme, hvornår folk skal komme og gå - så derfor ser det også ud til, at klinkerne først bliver fuget færdig næste weekend.

Men en glædelig nyhed er, at vi har fået den endelige byggetilladelse til tilbygningen nu! Hurra for dejlige naboer, som ikke havde nogle indvendninger til vores byggeri :D

Bramming kræmmermarked




Kort og godt, hvad synes I om stolen? Vi så den til Bramming kræmmermarked i går. Jeg kunne godt lide den, mens min kæreste "overraskende" ikke kunne...

torsdag den 4. april 2013

Forårsjakker 2013


Efter frisøren var jeg i Buksetrolden, som i anledningen af deres 40 års fødselsdag holdt længe åbent + havde 25% rabat på ALT i butikken.

Jeg tænkte, at det var en god mulighed for at få købt årets forårsjakke - og det blev til hele 2 stks.. Den til venstre er dog kun til overvejelse, for jeg ville gerne have haft den i en størrelse mindre, men det var der selvfølgelig ikke...

I kan måske lige ane mit nye, korte hår på billedet?? Hvis ikke, så er der lagt et billede ind på instagram til de nysgerrige ;)

Frisørtid, hjælp?!


Jeg har en tid hos frisøren kl. 16.30 og jeg har længe haft lyst til at gøre noget drastigt ved mit lange hår, men jeg mangler lidt et skub....

Så hvad synes I der skal ske?? Jeg har overvejet en lang page eller måske pandehår? Men, er nok mest tilbøjelig til bare at få klippet spidser, så håber I lige kan nå at komme med lidt input....

onsdag den 3. april 2013

Overspringshandling // Stigereol



Der gik lidt overspringshandling i den i går, så i stedet for at få ryddet hytten op - så fik jeg samlet en reol i stedet...

Jeg ved ikke helt, om det er godt eller skidt, at jeg er begyndt at indrette mig i byggerodet?? Men vi joker lidt herhjemme med, at jeg er ligesom ukrudt - jeg kan bo, hvor som helst.. Så skidt pyt med byggerod, jeg bor godt... Nogenlunde :)

Min drømme sommer



Noget, der hjælper lidt på at kunne holde ud at bo i et rodehus er, at drømme sig lidt væk fra det hele.. Og det kan man lige love for, at jeg har gjort. Intet er planlagt endnu, men vi har et par idéer for sommeren. Så hvis alt går som det skal med økonomi, job, byggeri osv, så er mine rejseplaner som følgende:

 
26. april - 1. maj: Barcelona!
 
Uge 26 + 27: Interrail (Amsterdam - Bruxelles - Paris - Berlin)
 
Uge 33: Grækenland, Skiathos
 
 
 
Hvad drømmer I om? :)

tirsdag den 2. april 2013

LA trainer


Som I kan se, så valgte jeg de bordeaux farvet af Adidas skoene - og jeg er bare virkelig, virkelig glad for dem!

I starten var jeg ellers i tvivl om sådan nogle sneakers var noget for mig. Men efter at have haft dem på i dag, er jeg slet ikke i tvivl længere, for de er simpelhent så lækre at have på. De har en super pasform til mine brede fødder og så er de bare lækre at gå i. Jeg tror, at det skyldes de dutter under bunden. De gør måske, at det er mindre hårdt at træde ned for foden?? Dont know.. Men jeg er rigtig glad for mine sko :)

Bagsiden ved at bo i huset....




Man skal virkelig tænke sig om, før man vælger at bo i et hus, som man renoverer samtidigt - og det tror jeg, at billedet viser meget godt.

Min kæreste og jeg tog beslutningen om at bo her, til dels for at spare en husleje ved siden af, men også fordi vi tænkte, at vi ville få lavet mere, hvis vi var her, for ellers ville det være nemt at holde fridage og blive væk. Men når man bor i rodet, så er det virkelig frustrerende, når der ikke sker noget. Så jeg er glad for, at der pt er noget, som jeg kan være med til at lave, og jeg har så også været i gang hver dag i påsken og i aften, skal jeg også have malet det 3. og forhåbentlig sidste lag på loftet inde på det lille værelse.

Jeg har dog heldigivis ikke fortrudt beslutningen om at bo her imens, men det er lidt hårdt - ingen tvivl om det.. Det kræver også en hel del oprydning, som jeg ikke har været for god til de seneste par dage, så jeg må hellere i gang......

Tørrede blomster i ramme

Jeg faldt lige over en fin idé hos “ Livsnyderen ”, som jeg skal afprøve, når forårets blomster begynder at komme frem. Lignende ramme...