onsdag den 31. juli 2013

Vagabond sandaler



Mit bedste tip til at få sko til at holde længere er faktisk, at man skal have rigelig af dem! Enhver kvindes drøm, men egentlig også meget logisk, da skoene jo selvfølgelig bliver hurtigere slidt, når man går i dem hver dag ;)

Så i går tilføjede jeg endnu et par sandaler til samlingen og for at understøtte mit argument, så er de fleste af mine sandaler mellem 3-5 år gamle, så de holder godt, og er en god undskyldning for at købe nye ind i mellem :)

Babysenge




Jeg er så småt ved at gøre mig nogle tanker omkring, hvad der skal købes af tilbehør til baby. I mandags var jeg med min søster og kusine i Babysam og Ønskebørn og de efterlod mig med indtrykket af, at når det kommer til barnevogne, så er det eneste rigtige en Odder eller Emmajunge. Så det må det blive.

På vores tur blev jeg også ret fascineret af den nederste seng fra Stokke... Til en pris på omkring de 4.000, suk! Men jeg synes, at det er smart, at den kan følge barnet så lang tid. Har nogen af jer gode erfaringer med sengen??

Den øverste Sebra seng er også ret lækker, men til en lige så håbløs pris, som faren bestemt ikke bryder sig om. Men vi er jo heldigvis to til at bestemme, og jeg håber, at I kan komme med nogle gode argumenter om de fine senge.

mandag den 29. juli 2013

Love tag



For et par dage siden fik jeg en forsinket fødselsdagsgave. En fin halskæde fra Jane Kønig, som min veninde kunne huske, at jeg havde vist herinde tidligere. Der er et J og H i for Jeanette og Henrik ;)

Mit soveværelse



Her er lidt detaljer fra det rum, som vi pt bruger til soveværelse. Bortset fra lister og vindue, så er værelset stort set færdigt. Så det er vores lille helle fra alt byggerodet.

torsdag den 25. juli 2013

Tilbygning






Så er der lidt nyt fra vores husrenovering. Vi er nemlig nået til 3. etape - som er tilbygningen. Resten af huset er desværre langt fra færdigt, men lige nu er tilbygningen det vigtigste, så vi kan nå at få nyt tag inden vinter.

Så bliver det spændende bare, hvornår jeg får et køkken.....

tirsdag den 23. juli 2013

Surprise!



I eftermiddag fik jeg en god overraskelse, da jeg kom hjem til min søster. Hele min familie stod nemlig klar til at overraske mig, dagen inden min fødselsdag <3

Så vi grillede, nød det lækre vejr og hyggede os... Og så var der også lidt gaver, som I ser på billedet + penge. En skøn dag :)

lørdag den 20. juli 2013

Fødselsdagsønsker // 25 år



1. Kuffert fra Søstrene Grene, 2. Clinique mascara, 3. God hovedpude


4. Juicepresser, 5. Strækmærke creme, 6. Kähler lovesongs vaser, 7. Kjoler 


Om få dage er det min tur til at fylde år og selvom der ikke bliver holdt den store fest, så er der et par ting, som jeg ønsker mig, hvis nu jeg skulle være så heldig... :)

fredag den 19. juli 2013

Blondetop



For et par uger siden fandt jeg denne fine top i H&M til kun 80 kr. Jeg synes, at blonderne er fine og prisen skøn, så forleden købte jeg endnu en, bare i hvid :)


onsdag den 17. juli 2013

Ferie/arbejde



Denne uge bliver brugt i det nordjyske, hvor jeg halvt om halvt holder ferie og halvt om halvt arbejder. Jeg er nemlig på ferietur med en flok unge mennesker og hvor er det skønt at have et arbejde, hvor man nyder det så meget, at det ikke føles som et arbejde.

torsdag den 11. juli 2013

På det seneste...

Er det ikke blevet til meget bloggen på trods af, at jeg har ferie fra studiet. Men jeg har haft travlt med lidt forskellige ting, som I kan se herunder:


Den 2. juli var vi til nakkefoldsscanning, hvor alting heldigvis så fint ud - så det blev fejret med dejlig jordbærtærte.



Hele ugen herefter havde vi travlt i huset med at få isoleret og lavet gulvvarme, så vi omsider kunne nå næste milepæl, nemlig at få støbt gulv i resten af huset + tilbygningen.


I weekenden blev der holdt polterabend for en god veninde og det kan bestemt anbefales at prøve pole dance til sådan et arrangement - det var virkelig sjovt!


Oven på sådan en travl tid trængte jeg til lidt selvforkælelse, så jeg brugte et par timer inde i byen, hvor jeg fik en del poser med hjem. Indholdet får I at se senere, for der er både lækre produkter og kjoler til sommerens to bryllupper :)


Og i dag venter der mig så endnu en hyggedag med min søster, niece og nevø. Håber I får en dejlig dag...

tirsdag den 9. juli 2013

Tørrede blomster i ramme

Jeg faldt lige over en fin idé hos “ Livsnyderen ”, som jeg skal afprøve, når forårets blomster begynder at komme frem. Lignende ramme...