torsdag den 10. april 2014

Status med huset




Poppel-huset er stadig i fuld gang med at blive renoveret. Vi fik nyt tag i sommers, vinduer i efteråret og nu er min far lige gået amok med at ordne det foran huset, så det ser pænt ud til barnedåb. Dejligt med en far som kan lægge fliser :)

Jeg synes helt klart huset er pænere nu og fremstår større, hvor det før mindede lidt om et skur/bunkers - men et charmerende bunkers trods alt. Så jeg håber, at jeg kan trylle med lidt planter og blomster henover sommeren.

Bordkort


Påskesøndag skal vi holde barnedåb og jeg er derfor så småt i gang med at lægge hånd på de sidste detaljer.

Vi holder festen herhjemme i vores nye store stue og jeg havde egentlig været i tvivl om, hvor vidt vi skulle gøre brug af bordkort eller ej, da det bare er vores forældre, søskende og deres børn, bedsteforældre og 3 vennepar som kommer.

Men det er jeg så kommet frem til, at vi bruger alligevel og jeg har hentet inspiration til nemme bordkort på instagram - vi laver nemlig også selv maden, så nemme løsninger skal der til hist og pist :)

Tørrede blomster i ramme

Jeg faldt lige over en fin idé hos “ Livsnyderen ”, som jeg skal afprøve, når forårets blomster begynder at komme frem. Lignende ramme...